slow speed in my created video when using the webcam

makin
Posts: 2
Joined: Thu Feb 02, 2017 8:25 pm

slow speed in my created video when using the webcam

Postby makin » Thu Feb 02, 2017 8:38 pm

I have just started to use the smartcam and I like it,
but after recording my video through camtasia and select tridef replacing it with my default one,
then audio and video are not at the same speed and the performance for both are slow.

there is no problem when I use and return back to my default webcam.

can someone tell me any solution for this.
I am using windows 7 with 4 gig ram and enough hard disk space.

Thanks

User avatar
TriDefSupport
Posts: 349
Joined: Wed Mar 18, 2009 9:56 am
Contact:

Re: slow speed in my created video when using the webcam

Postby TriDefSupport » Wed Feb 08, 2017 2:41 am

While we haven't tested TriDef SmartCam with Camtasia, we have a SmartCam update coming out this week that may help with your speed & sync issues.

makin
Posts: 2
Joined: Thu Feb 02, 2017 8:25 pm

Re: slow speed in my created video when using the webcam

Postby makin » Sat Feb 11, 2017 9:27 am

Thanks ,That would be great to have new updates .

RichardButler
Posts: 1
Joined: Tue Mar 13, 2018 3:37 am

Re: slow speed in my created video when using the webcam

Postby RichardButler » Tue Mar 13, 2018 3:42 am

hi there

just downloaded the trial and running on a MacBook Air and I noticed that the speed of the video and voice are a little out of sync is that normal? or is it process heavy


Return to “TriDef SmartCam”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest