It is currently Fri Oct 31, 2014 2:11 am

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: S23A750
PostPosted: Sun Oct 09, 2011 4:52 am 

Joined: Sep 27, 2011
Posts: 2
I have an S23A750D and an AMD 6950.

My monitor has two inputs: HDMI and Display Port
My video card has both of these outputs.

I've read a number of posts regarding the AMD/Samsung set-up, but I can't seem to get my monitor to run in frame sequential, no matter what combo I use. So far I've tried an HDMI connection with SyncMaster TriDef and TriDef Ignition. I've tried DisplayPort with SynchMaster Tridef and Tridef ignition, but no matter what I do 3D either doesn't work, or shows up in Side-by-Side. I bought this video card/monitor combo because both were recommended by AMD's HD3D site. This is super frustrating = (

My question is: Running Windows 7 x64 how can I get this monitor to run in frame sequential mode?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: S23A750
PostPosted: Thu Oct 13, 2011 3:48 am 

Joined: Oct 13, 2011
Posts: 13
Location: Blighty
You could try completely removing the ATI Drivers and reinstalling them with the AMD 11.10Beta 2 Drivers.

See my post here.. How to Completely un-install ATI Drivers

_________________
Core i7 930 2.80GHz @ 4.00GHz | Samsung S27A750D @120Mhz via DP Link | MSI 1GB R5870 Lightning Graphics Card | Windows 7 x64


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: S23A750
PostPosted: Tue Oct 18, 2011 11:08 pm 

Joined: Oct 18, 2011
Posts: 1
I have the same problem. Using the 11.10Beta 2 Drivers.

TriDef 3D Control Panel doesn't list this display. I believe that this i a problem with TriDef:


Attachments:
tridef-control-panel.png
tridef-control-panel.png [ 87.29 KiB | Viewed 1551 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: S23A750
PostPosted: Thu Oct 20, 2011 4:02 am 

Joined: Oct 13, 2011
Posts: 13
Location: Blighty
11.10 Beta 3 Drivers now released.

See Here (160Mb)

_________________
Core i7 930 2.80GHz @ 4.00GHz | Samsung S27A750D @120Mhz via DP Link | MSI 1GB R5870 Lightning Graphics Card | Windows 7 x64


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: S23A750
PostPosted: Thu Nov 03, 2011 7:55 am 

Joined: Oct 13, 2011
Posts: 13
Location: Blighty
Just released 1st Nov 2011 AMD 11.10 WHQL Drivers

_________________
Core i7 930 2.80GHz @ 4.00GHz | Samsung S27A750D @120Mhz via DP Link | MSI 1GB R5870 Lightning Graphics Card | Windows 7 x64


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: S23A750
PostPosted: Wed Nov 30, 2011 1:01 am 

Joined: Nov 16, 2011
Posts: 34
just curious to see if recent drivers have fixed your issues with frame sequential.

Also care to give some feedback on this monitor for 3D? I'm teetering on selling off my eyefinity setup for one of these :)

I've only got to play with a nice CRT and edimensinal glasses in interleved mode and the effect is ok but obviously the image is dim (putting the monitor in to interlaced mode dims it by 50%, and then the glasses dim some more) and not as sharp as it could be. Ghosting is very apparent on my setup with the depth increased and colors are washed out (again low brighness and etc due to interlaced).

I did read one thing that discouraged me on the samsung though... the glasses use CR2025 batteries and are not rechargeable....??

I'm just wondering if I would see a world of diffrence goign from my current setup to the samsung for 3D, or not much of one. No one really gives much feedback on this so please give some if you can!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: S23A750
PostPosted: Wed Jan 04, 2012 11:32 pm 

Joined: Jul 14, 2011
Posts: 51
If people are still having this problem:

1. You don't have to select the monitor in tridef > just select amd hd3d
2. If you keep getting 2 screens : turn off you're crossfire

If you have a lot off ghosting/crosstalk : set youre displayspeed to normal


Those things worked for me anyway...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: S23A750
PostPosted: Tue Jan 10, 2012 3:05 am 

Joined: Jan 10, 2012
Posts: 2
I also have an S23A750D, and I wasn't able to get Frame Sequential mode to work with the Catalyst 11.12 driver. I uninstalled 11.12 and installed the 11.5b driver as suggested in the following thread and it works for me (hopefully only a temporary solution):

viewtopic.php?f=2&t=1585


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group