It is currently Thu Oct 30, 2014 11:09 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: [PROFILE] Battlefield 4
PostPosted: Tue Nov 12, 2013 11:17 am 
User avatar

Joined: Apr 21, 2011
Posts: 833
Hey guys,
Opening a new topic so we can put notes here at the top of a post instead of a lot of smaller threads.
The first profile can be found in the beta here: viewtopic.php?f=2&t=4221

We have noted several users providing us with information about performance and some issues.
We are now looking into this , P3D will probably be better for now.
Sorry for all the confusion guys,
Timothy

_________________
Need help? -- http://www.tridef.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=3150


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: [PROFILE] Battlefield 4
PostPosted: Tue Nov 12, 2013 11:21 pm 

Joined: May 21, 2012
Posts: 26
Timothy
I have a grey hue and also low FPS (1to 10FPS)on BF4. Grey hue on and off still happens if I turn on P3D(30 to 40FPS) and some tearing from normal whats supposed to be on screen and grey hue. Just a heads up. Also what did it take to get the profile to work. Because I tried everything to get BF4 to work with TRIdef and there was nothing. Thanks

_________________
AMD FX9590
Windows 8.1 PRO 64 bit
16 GB Gskill Sniper RAM
Asus Sabertooth 990FX
AMD TRI-FIRE 7990X7970 =POWER
Thermaltake 1350W of pure power

-------------------------------------------------
><>Its all under water <><


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: [PROFILE] Battlefield 4
PostPosted: Wed Nov 13, 2013 7:05 pm 

Joined: Mar 23, 2013
Posts: 38
Hi, Timothy, thx for the news.
i have lighting bug /w grey screen also (in random scenes, p3d), waiting for solution
some screenshots below


Attachments:
0001.TriDefPhoto [3.33 MiB]
Downloaded 336 times
0002.TriDefPhoto [3.14 MiB]
Downloaded 99 times
0003.TriDefPhoto [2.97 MiB]
Downloaded 101 times
0004.TriDefPhoto [3.78 MiB]
Downloaded 117 times

_________________
Intel Core-i5 2500, 8Gb DDR3, EVGA GTX 770 4Gb, Windows 8.1 x64, LG LM640T 47''
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: [PROFILE] Battlefield 4
PostPosted: Fri Nov 15, 2013 4:25 pm 

Joined: Mar 07, 2012
Posts: 87
Location: Nottingham
Same here..
Normal 3d = 4fps
power 3d = Graphical bugs all over the place

_________________
Asus ROG Maximus V Gene + 2500k@5ghz + Samsung Green@2178 9-10-10-24 +Sapphire 290X BF4 Edition + XSPC Custom Water cooling + PCP&C Silencer 750w + Adata Premier Pro SP900 256gb SSD.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: [PROFILE] Battlefield 4
PostPosted: Sat Nov 16, 2013 8:54 pm 

Joined: Jul 14, 2013
Posts: 93
Seems like windows 8.1 is the reason for low fps in my case. Im running i7 2600k, gtx 780, 8gb of 1600mhz ram.

windows 8.1 = stutter and 5fps
windows 7 = +50fps

. i need to play the game using trial on win 7 now, on the same machine. Dont know if its possible to activate on win7, again using the same computer.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: [PROFILE] Battlefield 4
PostPosted: Sat Nov 16, 2013 10:16 pm 

Joined: Mar 23, 2013
Posts: 38
sammy123 wrote:
windows 8.1 = stutter and 5fps
windows 7 = +50fps

Is it with x64 or x86 bf4 exe?

_________________
Intel Core-i5 2500, 8Gb DDR3, EVGA GTX 770 4Gb, Windows 8.1 x64, LG LM640T 47''


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: [PROFILE] Battlefield 4
PostPosted: Sat Nov 16, 2013 10:31 pm 

Joined: Jul 14, 2013
Posts: 93
Kilo9 wrote:
sammy123 wrote:
windows 8.1 = stutter and 5fps
windows 7 = +50fps

Is it with x64 or x86 bf4 exe?


x64


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: [PROFILE] Battlefield 4
PostPosted: Sun Nov 17, 2013 12:04 am 

Joined: Mar 23, 2013
Posts: 38
Just tried it with generic, and guess what, P3D works ideally with no bugs at all))
Also tried to start it in win 7 compatibility mode, but couldn't start bf4 /w tridef (without tridef it starts fine).
So if you have 5 fps /w S3D, use generic /w P3D.

_________________
Intel Core-i5 2500, 8Gb DDR3, EVGA GTX 770 4Gb, Windows 8.1 x64, LG LM640T 47''


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: [PROFILE] Battlefield 4
PostPosted: Mon Dec 02, 2013 8:46 am 

Joined: Nov 05, 2012
Posts: 9
Got it working normally. 64bit too! Looks good with ultra settings. Keep up the good work Tridef!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group